Handling

image29

Det blev ju ganska mycket rännande in i stellas butiksrum efter papper :p Det blev ju lite blommor och även mina första clear stamps. :p

Utmaningar på scrapträffen hos Stellas.nu

image26

Första utmaningen var att man skulle välja en av två skisser och sedan dra två "lotter", där det stod vad du skulle ha med på din layout eller kort. Mina två lappar blev! Använd 3-D kuddar och dekorera med häftklamrar.

image27

Andra utmaningen var att man skulle välja ett eller flera foton. För att sedan skicka den till nästa person (medsols) som skulle välja tre olika papper. Sedan fick man tillbaka allting och skulle scrappa :) Superkul!

image28

Tredje utmaningen var att man skulle arbeta 15 minuter på sin layout och sedan skulle man skicka sitt arbete vidare till nästa person (medsols). Som skulle fortsätta att pyssla på den layout man börjat med. Vi var 5 personer som skickade runt våra alster.  15 minuter hos varje person så efter 75 minuter så var våra fina layouter klara. :D Har dock bara bild på min egen, men de andra vart minst lika fina. ;)

Scrapträff

image25

I lördags för jag på en mycket trevlig scrapträff hos stella.nu :)
Här är några flitiga scrapare. :D

Sen födelsedags present

I helgen som var, så åkte vi till hälsingland för att fira mamma och passade hon på att ge mina födelsedags pengar. :p Köpte mig då en Crop-A-Dile II

image24

RSS 2.0